Structura preparatelor ce alcatuiesc meniul RIVO leaga componente de baza din bucataria mediteraneana si continentala, cu mici influente asiatice. Pastram clasice tehnicile de gatit, pentru a accentua valoarea ingredientelor folosite, dar combinam in stil propriu elementele unui preparat pentru a obtine o experienta culinara unica, atat gustativa cat si vizuala. Tocmai asocierea ingredientelor face ca meniul nostru sa se prezinte sub o forma apetisanta pentru cat mai multe categorii de oaspeti. De la gustari, salate sau supe pana la felurile principale si deserturi, ne propunem sa oferim invitatilor un "tur" al Mediteranei, inclusiv Nordul Africii. Din varietatea de peste oferita pe piata am ales sa promovam si chefalul brun, un peste proaspat de captura care creste si se hraneste in mediul natural, in detrimentul altor specii de acvacultura hranite cu substante artificiale. De asemenea incurajam folosirea anumitor produse locale cum ar fi salamul de mistret sau cascavalul cu trufe, ca alternativa la altele importate. Pastram asadar un interes sporit in ceea ce priveste prospetimea, dar si provenienta ingredientelor. Vrem, ca la finalul experientei RIVO, sa imbinam perfect preparate proaspete gatite corect cu o atmosfera unica oferita locatia restaurantului.