GUSTĂRI / STARTERS
Hummus cu sumac, fistic şi lipie la grătar
Hummus with sumac, pistacchio and grilled lavash bread
39 lei (200 gr.)
*
Brânză Feta prăjită în crustă de panko cu salsa de roşii cu busuioc şi miere cu fulgi de chilli
Feta cheese baked in panko with tomato and basil salsa and chilli honey dressing
45 lei (100/50/20 gr.)
*
Trio oriental: Baba Ganoush / Labneh cu za'atar / Muhammara
Oriental Trio (spreads) Baba Ganoush / Labneh with za'atar / Muhammara
49 lei (100/100/100 gr.)
*
Cartofi „bărcuţă” cu trufe negre, parmezan, usturoi şi pătrunjel
Fries: black truffle and parmesan fries with garlic and parsley
45 lei (200 gr.)
*
Cartofi „bărcuţă” cu brânză feta, ceapă verde şi pătrunjel, guanciale
Fries with fete cheese, green onions, parsley and guanciale
39 lei (200 gr.)
*
Buratta caprese cu roşii tricolor, busuioc şi cremă de oţet balsamic
Buratta caprese with tomatoes in 3 colors, basil leaves and balsamic vinegar cream
49 lei (150/50/100 gr.)
*
Carpacio de caracatiţă cu ceapă roșie și vinegretă de lămâie
Octopus carpaccio with red onions and lemon vinaigrette
110 lei (150 gr.)
*
Vitello Tonnato (reţetă clasică)
Vitello Tonnato: (classic recipe)
75 lei (100/50 gr.)
*
Carpacio de vită cu rucola, roșii cherry și parmezan
Beef carpacio with aragula, cherry tomatos and parmiggiano stripes
75 lei (100/100 gr.)
*
Caracatiţă cu naut, roşii cherry şi măsline negre
Octopus with chickpeas, cherry tomatos and black olives
110 lei (150/100 gr.)
*
Caracatiţă Gallega: bucăţi de caracatiţă fragedă, boia de ardei iute afumată autentic spaniolă şi rondele de cartofi copţi
Gallega octopus: tender pieces of octopus, authentic spanish smoked paprika and baked potatoe slices
110 lei (150/150 gr.)
*
Creveţi Ajillo: creveţi, usturoi, ardei iute, ulei de măsline – totul copt în vas de lut
Ajillo prawns: prawns with garlic, chilli, olive oil – baked in clay pot
65 lei (150/100 gr.)
*
Creveţi cu roșii cherry și usturoi
Garlic prawns with cherry tomatoes
65 lei (150/100 gr.)
*
Calamari crocanţi cu pepperoncino şi lime
Crispy calamari with red pepperoncini and lime
55 lei (150 gr.)
*
Platou italian pentru 2 persoane: selecţie de mezeluri și brânzeturi
Mediterranean platter for 2 people: selection of cold cuts
85 lei (350 gr.)
*
Tartar de vită, roșii uscate, capere, chips de parmezan
Biftec tartare, dried tomatoes, capers, parmesan crisps
80 lei (200 gr.)
*
Tartar de ton cu avocado, castravete si ulei de susan
Tuna tartare with avocado, cucumber and sesame oil
75 lei (200/45/20 gr.)
*
Selecţie de bruschette: ricotta cu prosciutto crudo şi piersică, salsa de roșii cu busuioc, somon afumat cu emulsie de muștar și chives
Bruschetta selection: ricotta with prosciutto crudo and peach, tomato salsa with basil, smoked salmon with honey mustard dressing and chives
55 lei (360 gr./6 buc.)