GUSTĂRI / STARTERS    

 

Hummus cu sumac, fistic şi lipie la grătar

Hummus with sumac, pistacchio and grilled lavash bread

39 lei (200 gr.)

*

Brânză Feta prăjită în crustă de panko cu salsa de roşii cu busuioc şi miere cu fulgi de chilli

Feta cheese baked in panko with tomato and basil salsa and chilli honey dressing

45 lei (100/50/20 gr.)

*

Trio oriental: Baba Ganoush / Labneh cu za'atar / Muhammara

Oriental Trio (spreads) Baba Ganoush / Labneh with za'atar / Muhammara

49 lei (100/100/100 gr.)

*

Cartofi „bărcuţă” cu trufe negre, parmezan, usturoi şi pătrunjel

 Fries: black truffle and parmesan fries with garlic and parsley

45 lei (200 gr.)

*

Cartofi „bărcuţă” cu brânză feta, ceapă verde şi pătrunjel, guanciale

Fries with fete cheese, green onions, parsley and guanciale

39 lei (200 gr.)

*

Buratta caprese cu roşii tricolor, busuioc şi cremă de oţet balsamic

Buratta caprese with tomatoes in 3 colors, basil leaves and balsamic vinegar cream

49 lei (150/50/100 gr.)

*

Carpacio de caracatiţă cu ceapă roșie și vinegretă de lămâie

Octopus carpaccio with red onions and lemon vinaigrette

110 lei (150 gr.)

*

Vitello Tonnato (reţetă clasică)

Vitello Tonnato: (classic recipe)

75 lei (100/50 gr.)

*

Carpacio de vită cu rucola, roșii cherry și parmezan

Beef carpacio with aragula, cherry tomatos and parmiggiano stripes

75 lei (100/100 gr.)

*

Caracatiţă cu naut, roşii cherry şi măsline negre

Octopus with chickpeas, cherry tomatos and black olives

110 lei (150/100 gr.)

*

Caracatiţă Gallega: bucăţi de caracatiţă fragedă, boia de ardei iute afumată autentic spaniolă şi rondele de cartofi copţi

Gallega octopus: tender pieces of octopus, authentic spanish smoked paprika and baked potatoe slices

110 lei (150/150 gr.)

*

Creveţi Ajillo: creveţi, usturoi, ardei iute, ulei de măsline – totul copt în vas de lut

Ajillo prawns: prawns with garlic, chilli, olive oil – baked in clay pot

65 lei (150/100 gr.)

*

Creveţi cu roșii cherry și usturoi

Garlic prawns with cherry tomatoes

65 lei (150/100 gr.)

*

Calamari crocanţi cu pepperoncino şi lime

Crispy calamari with red pepperoncini and lime

55 lei (150 gr.)

*

Platou italian pentru 2 persoane: selecţie de mezeluri și brânzeturi

Mediterranean platter for 2 people: selection of cold cuts

85 lei (350 gr.)

*

Tartar de vită, roșii uscate, capere, chips de parmezan

Biftec tartare, dried tomatoes, capers, parmesan crisps

80 lei (200 gr.)

*

Tartar de ton cu avocado, castravete si ulei de susan

Tuna tartare with avocado, cucumber and sesame oil

75 lei (200/45/20 gr.)

*

Selecţie de bruschette: ricotta cu prosciutto crudo şi piersică, salsa de roșii cu busuioc, somon afumat cu emulsie de muștar și chives

Bruschetta selection: ricotta with prosciutto crudo and peach, tomato salsa with basil, smoked salmon with honey mustard dressing and chives

55 lei (360 gr./6 buc.)