GUSTĂRI / STARTERS
Hummus cu sumac, fistic şi lipie la grătar
Hummus with sumac, pistacchio and grilled lavash bread
39 lei (200 gr.)
*
'NEW' Pimientos de Padron – ardei Padron rumeniţi
Roasted „Padron“ peppers
35 lei (180gr.)
*
'NEW' Crudo e melone – pepene galben cu prosciutto San Danielle
Crudo e melone – melon with San Danielle prosciutto
45 lei (150 gr./90 gr.)
Brânză Feta prăjită în crustă de panko cu salsa de roşii cu busuioc şi miere cu fulgi de chilli
Feta cheese baked in panko with tomato and basil salsa and chilli honey dressing
45 lei (170 gr./60 gr./20 gr.)
*
Cartofi „bărcuţă” cu trufe negre, parmezan, usturoi şi pătrunjel
Black truffle and parmesan fries with garlic and parsley
45 lei (250 gr.)
*
Cartofi „bărcuță” cu brânză feta, ceapă verde, pătrunjel și guanciale
Fries with Feta cheese, spring onions, parsley and guanciale
39 lei (250 gr.)
Trio românesc: salată de vinete cu salsa de roșii cu busuioc / zacuscă tradițională de fasole (făcută în casă) / salată de icre house-made cu ceapă roșie
Romanian trio (spreads): Eggplant salad with tomato and basil salsa / traditional „Zacusca” made from beans (home made) / fish roe salad with red onions
55 lei (100 gr./100 gr./100 gr.)
*
*Rețetă nouă: Caracatiţă Gallega – bucăţi de caracatiţă fragedă, boia de ardei iute afumată autentic spaniolă şi crunch aromatizat cu ulei de chorizo pe pat de piure fin de cartofi albi
Gallega octopus tender pieces of octopus, authentic spanish smoked paprika and crunch with chorizo oil on top of fine potato puree
115 lei (170 gr./150 gr.)
*
Creveți Ajillo: creveți, usturoi, ardei iute, ulei de măsline – totul copt în vas de lut
Ajillo prawns: prawns with garlic, chilli, olive oil – baked in clay pot
65 lei (150 gr./100 gr.)
*
Buratta caprese cu roșii tricolor, busuioc și cremă de oțet balsamic
Buratta caprese with tomatoes in 3 colors, basil leaves and balsamic vinegar cream
49 lei (130 gr./170 gr.)
*
Vitello tonnato (rețeta clasică)
Vitello tonnato (classic recipe)
75 lei (100 gr./50 gr.)
*
Salată de caracatiţă şi ţelină apio
Octopuss salad with apio celery
85 lei (100 gr./80 gr.)
*
Carpaccio de caracatiţă pe pat de salată verde
Octopuss carpaccio on green salad leafs
85 lei (100 gr./100 gr.)
*
Carpaccio de vită cu rucola, roșii cherry și parmezan
Beef carpaccio with aragula, cherry tomatos and parmiggiano stripes
80 lei (100 gr./100 gr.)
*
Creveți cu roșii cherry și usturoi
Garlic prawns with cherry tomatoes
65 lei (150 gr./100 gr.)
*
Calamari crocanți cu pepperoncino și lime
Crispy calamari with red pepperoncini and lime
55 lei (150 gr.)
*
Platou italian pentru 2 persoane:
selecție de mezeluri și brânzeturi
Italian platter for 2 people:
selection of cold cuts
90 lei (350 gr.)
*
Tartar de vită, roșii uscate, capere, chips de parmezan
Biftec tartare, dried tomatoes, capers, parmesan crisps
90 lei (200 gr.)
*
Tartar de ton cu avocado, castravete și ulei de susan
Tuna tartare with avocado, cucumber and sesame oil
75 lei (280 gr.)
*
Selecție de bruschette: ricotta cu prosciutto crudo și piersică, salsa de roșii cu busuioc, somon afumat cu emulsie de muștar și chivas
Bruschetta selection: ricotta with prosciutto crudo and peach, tomato salsa with basil, smoked salmon with honey mustard dressing and chives
60 lei (325 gr.) / 6 buc.
