GUSTĂRI / STARTERS    

 

Hummus cu sumac, fistic şi lipie la grătar

Hummus with sumac, pistacchio and grilled lavash bread

39 lei (200 gr.)

*

'NEW'  Pimientos de Padron – ardei Padron rumeniţi

Roasted „Padron“ peppers

35 lei (180gr.)

*

'NEW'  Crudo e melone – pepene galben cu prosciutto San Danielle

Crudo e melone – melon with San Danielle prosciutto

45 lei (150 gr./90 gr.)

Brânză Feta prăjită în crustă de panko cu salsa de roşii cu busuioc şi miere cu fulgi de chilli

Feta cheese baked in panko with tomato and basil salsa and chilli honey dressing

45 lei (170 gr./60 gr./20 gr.)

*

Cartofi „bărcuţă” cu trufe negre, parmezan, usturoi şi pătrunjel

 Black truffle and parmesan fries with garlic and parsley

45 lei (250 gr.)

*

Cartofi „bărcuță” cu brânză feta, ceapă verde, pătrunjel și guanciale

Fries with Feta cheese, spring onions, parsley and guanciale

39 lei (250 gr.)

Trio românesc: salată de vinete cu salsa de roșii cu busuioc / zacuscă tradițională de fasole (făcută în casă) / salată de icre house-made cu ceapă roșie  

Romanian trio (spreads): Eggplant salad with tomato and basil salsa / traditional „Zacusca” made from beans (home made) / fish roe salad with red onions 

 55 lei (100 gr./100 gr./100 gr.)

*

*Rețetă nouă:  Caracatiţă Gallega – bucăţi de caracatiţă fragedă, boia de ardei iute afumată autentic spaniolă şi crunch aromatizat cu ulei de chorizo pe pat de piure fin de cartofi albi

Gallega octopus tender pieces of octopus, authentic spanish smoked paprika and crunch with chorizo oil on top of fine potato puree

115 lei (170 gr./150 gr.)

*

Creveți Ajillo: creveți, usturoi, ardei iute, ulei de măsline  – totul copt în vas de lut

Ajillo prawns: prawns with garlic, chilli, olive oil – baked in clay pot

65 lei (150 gr./100 gr.)

*

Buratta caprese cu roșii tricolor, busuioc și cremă de oțet balsamic

Buratta caprese with tomatoes in 3 colors, basil leaves and balsamic vinegar cream

49 lei (130 gr./170 gr.)

*

Vitello tonnato (rețeta clasică)

Vitello tonnato (classic recipe)

75 lei (100 gr./50 gr.)

*

Salată de caracatiţă şi ţelină apio

Octopuss salad with apio celery

85 lei (100 gr./80 gr.)

*

Carpaccio de caracatiţă pe pat de salată verde

Octopuss carpaccio on green salad leafs

85 lei (100 gr./100 gr.)

*

Carpaccio de vită cu rucola, roșii cherry și parmezan

Beef carpaccio with aragula, cherry tomatos and parmiggiano stripes

80 lei (100 gr./100 gr.)

*

Creveți cu roșii cherry și usturoi

Garlic prawns with cherry tomatoes

65 lei (150 gr./100 gr.)

*

Calamari crocanți cu pepperoncino și lime 

Crispy calamari with red pepperoncini and lime

55 lei (150 gr.)

*

Platou italian pentru 2 persoane:

selecție de mezeluri și brânzeturi

Italian platter for 2 people:

selection of cold cuts

90 lei (350 gr.)

*

Tartar de vită, roșii uscate, capere, chips de parmezan

Biftec tartare, dried tomatoes, capers, parmesan crisps

90 lei (200 gr.)

*

Tartar de ton cu avocado, castravete și ulei de susan

Tuna tartare with avocado, cucumber and sesame oil

75 lei (280 gr.)

*

Selecție de bruschette: ricotta cu prosciutto crudo și piersică, salsa de roșii cu busuioc, somon afumat cu emulsie de muștar și chivas

Bruschetta selection: ricotta with prosciutto crudo and peach, tomato salsa with basil, smoked salmon with honey mustard dressing and chives

60 lei (325 gr.) / 6 buc.