CARNE / MEATS
Cotlete de miel Irlanda cu piure fin de năut aromatizat cu sumac, fistic şi lime
Irish lamb chops with chickpea puree, sumac, pistacchio and lime
150 lei (200/150 gr.)
*
Surf & Turf clasic: duo de muşchi de vită şi crevete Tiger cu piure fin de cartofi şi sos Maitre de 2 tipuri
(unt aromatizat cu usturoi, pătrunjel şi lămâie & unt aromatizat cu usturoi, pătrunjel, lămâie şi boia)
Classic Surf & Turf: Beef tenderloin & tiger prawn with smooth potatoe puree and 2 types of Maitre sauce
(butter with garlic, lemon and parsley / butter with garlic, lemon, parsley and paprika)
150 lei (220/100/150/15/15 gr.)
*
Tigaie picantă cu muşchi vită, cotlet porc, piept de pui, ardei gras, ciuperci şi noodles wonton
Spicy pan with beef tenderloin, pork loin, chicken breast, bell peppers, champignons and wonton noodles
75 lei (200/200 gr.)
*
Coaste de vită Angus slow-cooked cu chutney de ardei iute copt, piure fin de cartofi albi şi cremă de spanac
Tender Angus beef ribs with roasted chilli pepper chutney, mashed potatoes and spinach cream
98 lei (600/100/100 gr.)
*
Porchetta tradiţională cu piure fin de cartofi albi, salată de varză murată, salată de fasole roşie şi cremă de hrean
Traditional porchetta with potato puree, pickled cabbage, red bean salad and horseradish cream
75 lei (250/100/50/50 gr.)
*
Schnitzel de porc „ureche de elefant” în crustă de seminţe pe pat de rucola şi roşii cherry
„Elephant ear” pork schnitzel with seed coating, rocket salad and cherry tomatoes
75 lei (300/150 gr.)
*
Tomahawk de porc cu cartofi „bărcuţă”, ardei copţi, porumb la grill şi sos de usturoi
Pork Tomahawk with fries, roasted bell peppers, grilled corn and garlic sauce
99 lei (700/250 gr.)
*
Costiţe de porc cu glazură de miere şi sos de soia, varză roşie saute şi cartofi “bărcuţă”
Honey and soy sauce glazed pork ribs with sauted red cabbage and fries
65 lei (600/180/100 gr.)
*
Vită Cajun (mix de condimente specific bucătăriei creole) cu piure fin de cartofi albi şi porumb la gratar
Cajun Style beef (creole spices) with potato puree and grilled corn
110 lei (150/100/50 gr.)
*
Muşchi de vită cu piure de cartofi dulci şi sparanghel saute
Beef filet with sweet potatoe puree and sauted asparagus
119 lei (200/200 gr.)
*
Steak din antricot de vită Angus cu rondele de cartofi la cuptor, ciuperci caramelizate, sparanghel si sos bernaise
Grilled Angus steak entrecote with oven roasted potatoes, caramelized mushrooms, asparagus and bernaise sauce
125 lei (350/200/50/50 gr.)
*
Tagliatta din muşchi de vită cu roşii cherry, rucola şi parmezan
Beef file tagliatta with cherry tomatoes, rocket and parmesan cheese
119 lei (180/150 gr.)
*
Foie gras cu pere, alune de pădure prăjite şi piure fin de cartofi albi
Foie gras with pears, roasted hazelnuts and smooth white potatoe puree
160 lei (200/150 gr.)
*
Pulpă de raţă confit* cu piure de cartofi dulci şi saute de sfeclă
*confit: gătit încet în propria untură
Confit duck leg with sweet potatoe puree and sauted beetroot
*confit: cooked very slowely in it's own fat
75 lei (220/150/80 gr.)
*
Piept de raţă roze cu piure de cartofi dulci şi saute de sfeclă
Rose duck breast with sweet potatoe puree and betroot saute
75 lei (180/200 gr.)
*
Burger de vită „home made” cu bacon, caşcaval, cartofi „bărcuţă” şi maioneză – reţetă nouă
Home made beef burger with smoked bacon, cheese, “boat” fries and mayonnaise – new recipe
55 lei (180/150 gr.)
*
Piept de pui cu piele crocantă, pancetta şi hribi în sos demi-glace şi piure fin de cartofi albi
Chicken breast with crispy skin, pancetta and porcini in demi-glace sauce with fine potatoe puree
65 lei (200/200 gr.)
„Găleată” cu pui: piept de pui fraged în crustă crocantă, ceapă verde, cartofi prăjiţi şi sos de usturoi
The chicken „bucket”: tender chicken stripes in crispy coating, green onions, fries and garlic sauce
60 lei (250/150/50 gr.)
*
Piept de pui cu jambon, mozarella, roşii cherry, pesto verde şi piure de cartofi
Chicken breast with smoked ham, mozarella, cherry tomatoes, green pesto and potatoe puree
60 lei (200/200 gr.)