CARNE / MEATS

 

Cotlete de miel Irlanda cu piure fin de năut aromatizat cu sumac, fistic şi lime

Irish lamb chops with chickpea puree, sumac, pistacchio and lime

130 lei (250 gr./150 gr.)

*

Surf & Turf clasic: duo de muşchi de vită şi crevete Tiger cu piure fin de cartofi şi sos Maitre de 2 tipuri 

(unt aromatizat cu usturoi, pătrunjel şi lămâie & unt aromatizat cu usturoi, pătrunjel, lămâie şi boia)

Classic Surf & Turf: Beef tenderloin & tiger prawn with smooth potatoe puree and 2 types of Maitre sauce

(butter with garlic, lemon and parsley / butter with garlic, lemon, parsley and paprika)

150 lei (220 gr./100 gr./150 gr./15 gr./ 15 gr.)

*

Tigaie picantă cu muşchi vită, cotlet porc, piept de pui, ardei gras, ciuperci şi noodles wonton

Spicy pan with beef tenderloin, pork loin, chicken breast, bell peppers, champignons and wonton noodles

69 lei (200 gr./200 gr.)

*

Schnitzel de porc „ureche de elefant” în crustă de seminţe pe pat de rucola şi roşii cherry

„Elephant ear” pork schnitzel with seed coating, rocket salad and cherrz tomatoes

65 lei (300 gr./150 gr.)

*

Tomahawk de porc cu cartofi „bărcuţă” şi sos de usturoi

Pork Tomahawk with fries and garlic sauce

79 lei (700 gr./250 gr.)

*

Costiţe de porc cu glazură de miere şi sos de soia, varză roşie saute şi cartofi “bărcuţă”

Honey and soy sauce glazed pork ribs with sauted red cabbage and fries

59 lei (300 gr./180 gr./100 gr.)

*

Muşchi de vită cu piure de cartofi dulci şi sparanghel saute 

Beef filet with sweet potatoe puree and sauted asparagus

110 lei (200 gr./200 gr.)

*

Steak din antricot de vită Angus cu rondele de cartofi la cuptor, ciuperci caramelizate, sparanghel si sos bernaise

Grilled Angus steak entrecote with oven roasted potatoes, caramelized mushrooms, asparagus and bernaise sauce

125 lei (350 gr./200 gr./50 gr/50 gr.)

*

Tagliatta din muşchi de vită cu roşii cherry, rucola şi parmezan

Beef file tagliatta with cherry tomatoes, rocket and parmesan cheese

110 lei (180 gr./150 gr.)

*

Foie gras cu pere, alune de pădure prăjite şi piure fin de cartofi albi

Foie gras with pears, roasted hazelnuts and smooth white potatoe puree

130 lei (200 gr./150 gr.)

*

Pulpă de raţă confit* cu piure de cartofi dulci şi saute de sfeclă

*confit: gătit încet în propria untură

Confit duck leg with sweet potatoe puree and sauted beetroot

*confit: cooked very slowely in it's own fat

59 lei (220 gr./150 gr./80 gr.)

*

Piept de raţă roze cu piure de cartofi dulci şi saute de sfeclă 

Rose duck breast with sweet potatoe puree and betroot saute

69 lei (180 gr./200 gr.)

*

Burger de vită  „home made” cu bacon, caşcaval, cartofi „bărcuţă” şi maioneză – reţetă nouă

Home made beef burger with smoked bacon, cheese, “boat” fries and mayonnaise – new recipe

45 lei (180 gr./150 gr.)

*

 „Găleată” cu pui: piept de pui fraged în crustă crocantă, ceapă verde, cartofi prăjiţi şi sos de usturoi

The chicken bucket: tender chicken stripes in crispy coating, green onions, fries and garlic sauce

47 lei (250 gr./150 gr./50 gr.)

*

Piept de pui cu jambon, mozarella, roşii cherry, pesto verde şi piure de cartofi

Chicken breast with smoked ham, mozarella, cherry tomatoes, green pesto and potatoe puree

45 lei (200 gr./200 gr.)