CARNE / MEATS

 

Arrosto de porc cu piure de cartofi

Tender pork arrosto with potato puree

30 lei (150 gr. /150 gr. / 50 gr.)

*

Schnitzel „ureche de elefant” (porc) pe pat de rucola şi roşii cherry

„Elephant ear” schnitzel (pork) with rocket salad and cherry tomatoes

35 lei (250 gr. / 50 gr. / 50 gr.)

*

Ciolan de porc crocantcu varză călită şi piure de fasole roşie

Crispy pork knuckle with purple kale and red bean puree

40 lei (300 gr. / 100 gr. / 100 gr.)

*

Tomahawk de porc cu cartofi wedges şi sos de usturoi

Pork Tomahawk with wedges and garlic sauce

42 lei (700 gr. / 200 gr. / 50 gr.)

*

Costiţe de porc cu glazură de miere şi sos de soia, varză călită şi cartofi la cuptor

Honey and soy sauce glazed pork ribs with stewed cabbage and oven roasted potatoes

37 lei (300 gr. / 180 gr. / 100 gr.)

*

Ceafă ţigănească cu cartofi piure

Gipsy style pork steak with mashed potatoes

35 lei (230 gr. / 250 gr.)

*

Cotlete de miel marinate în ghimbir şi curcuma cu cous-cous, broccoli şi harissa
Lamb chops marinated in ginger and turmeric with broccoli and harissa cous-cous

80 lei (180 gr. / 200 gr.)

*

Ciolan de miel „Alsacian” cu piure de păstârnac cu mentă

„Alsatian” lamb knuckle with mint infused parnsnip puree

80 lei (180 gr. / 200 gr.)

*

T-bone steak cu legume la grătar

T-bone steak with grilled vegetables

110 lei (450 gr. / 100 gr.)

*

Muşchi de vită cu piure de cartofi cu ciuperci şi sos de piper verde

Beef filet with mashed potatoes with mushrooms and green pepper sauce

75 lei (180 gr. / 200 gr.)

*

Steak din antricot de vită Angus cu cartofi wedges, ceapă caramelizată, sparanghel şi sos bernaise

Grilled Angus steak entrecote with wedges, caramelized onions, aspargus and bernaise sauce

95 lei (350 gr. / 200 gr. / 50 gr./ 50 gr.)

*

Tagliatta din muşchi de vită cu roşii cherry, rucola şi parmezan

Beef file tagliatta with cherry tomatoes, rocket and parmesan cheese

59 lei (180 gr. / 150 gr.)

*

Pulpă de raţă confit cu piure de cartofi şi dulceaţă de ceapă roşie

*confit: gătit încet în propria untură

Confit duck leg with potatoe puree and red onion jam

*confit: cooked very slowely in it's own fat

40 lei (220 gr. / 150 gr. / 80 gr.)

*

Piept de raţă roze cu piure de cartofi dulci şi saute de sfeclă

Rose duck breastwith sweet potatoe puree and beetroot saute

49 lei (180 gr. / 200 gr.)

*

Burger de vită “home made” cu bacon, caşcaval, cartofi wedges şi maioneză – reţetă nouă

Home made beef burger with smoked bacon, cheese, wedges and mayonnaise – new recipe

35 lei (180 gr. / 150 gr.)

*

File din piept de pui cu unt, salvie şi piure de cartofi

Chicken breast filet with butter, sage and mashed potatos

35 lei (200 gr. / 150 gr.)

*

Piept de pui cu jambon, mozzarella, roşii cherry, pesto verde şi cartofi wedges

Chicken breast with smoked ham, mozarella, cherry tomatoes, green pesto and wedges

33 lei (200 gr. / 200 gr.)