CARNE / MEATS

 

Cotlete de miel Irlanda cu piure fin de năut aromatizat cu sumac, fistic şi lime

Irish lamb chops with chickpea puree, sumac, pistacchio and lime

150 lei (180 gr./150 gr.)

*

Surf & Turf clasic: duo de muşchi de vită şi crevete Tiger cu piure fin de cartofi şi sos Maitre de 2 tipuri 

(unt aromatizat cu usturoi, pătrunjel şi lămâie & unt aromatizat cu usturoi, pătrunjel, lămâie şi boia)

Classic Surf & Turf: Beef tenderloin & tiger prawn with smooth potatoe puree and 2 types of Maitre sauce

(butter with garlic, lemon and parsley / butter with garlic, lemon, parsley and paprika)

150 lei (220 gr./100 gr./150 gr./15 gr./15 gr.)

*

Tigaie picantă cu muşchi vită, cotlet porc, piept de pui, ardei gras și ciuperci champignon

Spicy pan with beef tenderloin, pork loin, chicken breast, bell peppers and champignons

75 lei (200 gr./200 gr.)

*

Ceafă de porc iberico cu cartofi skinny și ardei copți

Iberico pork neck with skinny fries and roasted pappers

75 lei (150 gr./150 gr.) 

 *

Schnitzel de porc „ureche de elefant” în crustă de seminţe, pe pat de rucola şi roşii cherry

„Elephant ear” pork schnitzel with seed coating, rocket salad and cherry tomatoes

79 lei (350 gr./150 gr.)

*

Tomahawk de porc cu cartofi „bărcuţă”, ardei copţi, porumb la grill şi sos de usturoi

Pork Tomahawk with fries, roasted bell peppers, grilled corn and garlic sauce

99 lei (550 gr./150 gr.)

*

Costiţe de porc cu glazură de miere şi sos soia, salată coleslaw şi cartofi “bărcuţă”

Honey and soy sauce glazed pork ribs with coleslaw and fries

70 lei (500 gr./180 gr.)

*

'NEW'  Muschi de vita Wagyu Japonia cu piure fin de cartofi albi cu trufe negre

Wagyu A5 beef filet Japan with black truffle potato puree

299 lei (150 gr./170 gr.)

*

Muşchi de vită Angus cu piure de cartofi dulci, unt aromatizat şi sparanghel saute

Angus Beef fillet with sweet potatoe puree, aromatized butter and sauted asparagus

119 lei (200 gr./200 gr.)

*

Tagliatta din muşchi de vită cu roşii cherry, rucola şi parmezan

Beef file tagliatta with cherry tomatoes, rocket and parmesan cheese

119 lei (200 gr./240 gr.)

*

Steak din antricot de vită Angus cu rondele de cartofi la cuptor, ciuperci caramelizate, sparanghel și sos bernaise

Grilled Angus steak entrecote with oven roasted potatoes, caramelized mushrooms, asparagus and bernaise sauce

125 lei (280 gr./160 gr.)

*

Foie gras cu pere, alune de pădure prăjite şi piure fin de cartofi albi

Foie gras with pears, roasted hazelnuts and smooth white potatoe puree

160 lei (180 gr./150 gr.)

*

Pulpă de raţă confit cu piure de cartofi dulci, saute de sfeclă și sos de portocale

Confit duck leg with sweet potatoe puree, sauted beetroot and orange sauce

*confit: gătit încet în propria untură

*confit: cooked very slowely in it's own fat

80 lei (220 gr./150 gr./200 gr.)

*

Piept de raţă roze cu piure de cartofi dulci, saute de sfeclă și sos de portocale

Rose duck breast with sweet potatoe puree, betroot saute and orange sauce

80 lei (150 gr./200 gr.)

*

 Rețetă nouă: Burger de vită  „home made” cu bacon, caşcaval cheddar, ceapă caramelizată, sos roze și cartofi skinny

New recipe: Home made beef burger with smoked bacon, cheddar cheese, caramelized onions, rose sauce and skinny fries

58 lei (180 gr./150 gr.)

*

'NEW'  Curry cremos de pui în stil indian cu orez Jasmine aromatizat şi lipie rumenită

Creamy indian style chicken curry with spice infused Jasmine rice and charcoaled flatbread

60 lei (200 gr./200 gr.)

*

“Popcorn” de pui cu cartofi bărcuță și sos de usturoi

Chicken “popcorn” with fries and onion sauce

60 lei (200 gr./150 gr./50 gr.)

*

Piept de pui cu jambon, mozarella, roşii cherry, pesto verde şi piure de cartofi

Chicken breast with smoked ham, mozarella, cherry tomatoes, green pesto and potatoe puree

60 lei (200 gr./200 gr.)