CARNE / MEATS
Cotlete de miel Irlanda cu piure fin de năut aromatizat cu sumac, fistic şi lime
Irish lamb chops with chickpea puree, sumac, pistacchio and lime
150 lei (180 gr./150 gr.)
*
Surf & Turf clasic: duo de muşchi de vită şi crevete Tiger cu piure fin de cartofi şi sos Maitre de 2 tipuri
(unt aromatizat cu usturoi, pătrunjel şi lămâie & unt aromatizat cu usturoi, pătrunjel, lămâie şi boia)
Classic Surf & Turf: Beef tenderloin & tiger prawn with smooth potatoe puree and 2 types of Maitre sauce
(butter with garlic, lemon and parsley / butter with garlic, lemon, parsley and paprika)
150 lei (220 gr./100 gr./150 gr./15 gr./15 gr.)
*
Tigaie picantă cu muşchi vită, cotlet porc, piept de pui, ardei gras și ciuperci champignon
Spicy pan with beef tenderloin, pork loin, chicken breast, bell peppers and champignons
75 lei (200 gr./200 gr.)
*
Ceafă de porc iberico cu cartofi skinny și ardei copți
Iberico pork neck with skinny fries and roasted pappers
75 lei (150 gr./150 gr.)
*
Schnitzel de porc „ureche de elefant” în crustă de seminţe, pe pat de rucola şi roşii cherry
„Elephant ear” pork schnitzel with seed coating, rocket salad and cherry tomatoes
79 lei (350 gr./150 gr.)
*
Tomahawk de porc cu cartofi „bărcuţă”, ardei copţi, porumb la grill şi sos de usturoi
Pork Tomahawk with fries, roasted bell peppers, grilled corn and garlic sauce
99 lei (550 gr./150 gr.)
*
Costiţe de porc cu glazură de miere şi sos soia, salată coleslaw şi cartofi “bărcuţă”
Honey and soy sauce glazed pork ribs with coleslaw and fries
70 lei (500 gr./180 gr.)
*
'NEW' Muschi de vita Wagyu Japonia cu piure fin de cartofi albi cu trufe negre
Wagyu A5 beef filet Japan with black truffle potato puree
299 lei (150 gr./170 gr.)
*
Muşchi de vită Angus cu piure de cartofi dulci, unt aromatizat şi sparanghel saute
Angus Beef fillet with sweet potatoe puree, aromatized butter and sauted asparagus
119 lei (200 gr./200 gr.)
*
Tagliatta din muşchi de vită cu roşii cherry, rucola şi parmezan
Beef file tagliatta with cherry tomatoes, rocket and parmesan cheese
119 lei (200 gr./240 gr.)
*
Steak din antricot de vită Angus cu rondele de cartofi la cuptor, ciuperci caramelizate, sparanghel și sos bernaise
Grilled Angus steak entrecote with oven roasted potatoes, caramelized mushrooms, asparagus and bernaise sauce
125 lei (280 gr./160 gr.)
*
Foie gras cu pere, alune de pădure prăjite şi piure fin de cartofi albi
Foie gras with pears, roasted hazelnuts and smooth white potatoe puree
160 lei (180 gr./150 gr.)
*
Pulpă de raţă confit cu piure de cartofi dulci, saute de sfeclă și sos de portocale
Confit duck leg with sweet potatoe puree, sauted beetroot and orange sauce
*confit: gătit încet în propria untură
*confit: cooked very slowely in it's own fat
80 lei (220 gr./150 gr./200 gr.)
*
Piept de raţă roze cu piure de cartofi dulci, saute de sfeclă și sos de portocale
Rose duck breast with sweet potatoe puree, betroot saute and orange sauce
80 lei (150 gr./200 gr.)
*
Rețetă nouă: Burger de vită „home made” cu bacon, caşcaval cheddar, ceapă caramelizată, sos roze și cartofi skinny
New recipe: Home made beef burger with smoked bacon, cheddar cheese, caramelized onions, rose sauce and skinny fries
58 lei (180 gr./150 gr.)
*
'NEW' Curry cremos de pui în stil indian cu orez Jasmine aromatizat şi lipie rumenită
Creamy indian style chicken curry with spice infused Jasmine rice and charcoaled flatbread
60 lei (200 gr./200 gr.)
*
“Popcorn” de pui cu cartofi bărcuță și sos de usturoi
Chicken “popcorn” with fries and onion sauce
60 lei (200 gr./150 gr./50 gr.)
*
Piept de pui cu jambon, mozarella, roşii cherry, pesto verde şi piure de cartofi
Chicken breast with smoked ham, mozarella, cherry tomatoes, green pesto and potatoe puree
60 lei (200 gr./200 gr.)
